Angajaţii Primăriei Deva îşi vor relua începând de miercuri programul normal de activitate.

Excepție fac angajaţii care se află în prezent în izolare voluntară la domiciliu, începând cu data de 14 martie, şi care au fost testaţi epidemiologic pentru infectarea cu virusul COVID – 19.

În urma acţiunii de dezinfecţie executate, activitatea Primăriei Deva se poate relua în condiţii sanitare de siguranţă.

Angajaţii instituției vor primi măşti de protecţie şi mănuşi, pentru ca interacţionarea cu publicul să se facă în condiţii de siguranţă.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.