21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIE300 de noi locuri de parcare, pentru locuitorii de pe patru străzi...

300 de noi locuri de parcare, pentru locuitorii de pe patru străzi din Oradea

Publicat în

spot_img
spot_img

În această perioadă, sunt în derulare mai multe lucrări pentru realizarea de parcări noi în Oradea. Printre cele mai importante sunt cele din spatele blocurilor de pe Calea Aradului, pe străzile H. Ibsen, Lalelelor, Vlădeasa și Fagurelui, unde vor fi amenajate aproape 300 de locuri de parcare.

Potrivit Primăriei Oradea, până în prezent au fost executate săpăturile și stratul de balast, au fost montate bordurile și urmează realizarea lucrărilor de canalizare pluvială. Totodată, se va realiza stratul de piatră spartă, așternerea mixturilor asfaltice și la final realizarea marcajelor rutiere.

Lucrările la parcările de pe străzile Vlădeasa și Fagurelui se desfășoară pe o suprafață de aproape 2.800 de metri pătrați, din care suprafața destinată parcărilor este de peste 2.300 de metri pătrați. Aici se vor realiza 194 de locuri de parcare. Valoarea lucrărilor este de 1,3 milioane de lei + TVA.

În cazul lucrărilor de pe străzile Ibsen și Lalelor, desfășurate pe o suprafață de peste 1.700 de metri pătrați, vor fi realizate 96 de parcări. Valoarea lucrările este de 780.000 de lei + TVA.

Parcările din spatele blocurilor de pe Calea Aradului vor fi atât perpendiculare cât și laterale, în funcție de spațiul existent.

Articole recente

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Tabără de voluntariat pentru salvarea a două case tradiționale din Sălaj

"Case Călătoare" este un proiect al cărui scop este salvarea şi punerea în valoare a patrimoniului vernacular de pe teritoriul judeţului Sălaj.

Muzeul Catedralei Ortodoxe Mitropolitane din Timișoara – tezaur de istorie și artă sacră

Obiectele expuse în Muzeul Catedralei Mitropolitane sunt o moștenire de credință lăsată din generație în generație pe care avem datoria să o păstrăm și să o transmitem mai departe peste veacuri celor care se vor închina în fața sfintelor altare.

Mai multe articole de același fel

Tezaur unic în Europa, descoperit de arheologi în Bihor

Tezaurul va fi prezentat în totalitate după ce se vor efectua determinări cronologice cu ajutorul metodei C14, analize ADN şi cercetări antropologice.

Prima premieră a noii stagiuni a teatrului ”Szigligeti” din Oradea, un omagiu adus scriitorului Tamási Áron la 125 de ani de la naştere

Teatrul ''Szigligeti'' din Oradea, prin cele trei trupe ale sale, Trupa Szigligeti, Ansamblul Nagyvárad şi Trupa Lilliput, pregăteşte o stagiune 2022 - 2023 cu producţii noi, marcând totodată şi aniversările legate de naşterea poetului Petőfi Sándor (200 de ani) şi a scriitorului ardelean Tamási Áron (125 de ani)