fbpx
3.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEDrumul județean Săndulești – Cheile Turzii a intrat din nou în lucru....

Drumul județean Săndulești – Cheile Turzii a intrat din nou în lucru. Se asfaltează un tronson de patru kilometri

Publicat în

spot_img
spot_img

Consiliul Județean (CJ) Cluj a reluat lucrările de întreținere, cu asfaltare, demarate în cursul anului trecut pe drumul județean 103G Săndulești – (DJ 103I) Cheile Turzii.

Este vizat un tronson în lungime de aproape patru kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 31+320 și 35+230. A fost deja finalizată așternerea stratului de balast stabilizat și au fost demarate lucrările de așternere a covorului asfaltic. „Această asfaltare are o importanță aparte întrucât vizează un drum județean ce asigură un acces rapid la drumul național DN1, pe direcția Turda. Totodată, facilităm în acest fel accesul la o serie de obiective cu un important potențial turistic, respectiv la drumul județean 103I, spre Rezervația Naturală Cheile Turzii și la drumul județean 107L, spre lacurile de pescuit sportiv de la Ciurila”, a declarat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Operațiunile de întreținere a acestui drum județean mai prevăd completarea acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea podețelor, montarea de parapeți metalici acolo unde situația impune acest lucru, tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare precum și lucrări de marcaje rutiere, după finalizarea asfaltării.

Anul trecut, administrația județeană a executat pe acest drum lucrări de reprofilare cu adaos de piatră spartă, cu cilindrare, operațiuni de așternere a stratului de balast stabilizat, ca etapă premergătoare asfaltării și de așternere a covorului asfaltic pe două sectoare.

Redactia

Articole recente

”Timișoara Muzicală” își va deschide peste câteva zile porțile, în capitala Banatului

Opera Gala, Turandot sau Otello sunt doar câteva dintre spectacolele de operă la care timișorenii și nu numai își pot cumpăra deja bilete, în vreme ce Filarmonica Banatul este pregătită să pună în scenă o serie de recitaluri și concerte simfonice care cu siguranță vor satisface și cele mai exigente pretenții ale melomanilor.

Corona Braşov a câştigat titlul de campioană la hochei

CSM Corona Braşov a câştigat, miercuri seara, Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi a realizat o triplă istorică, după ce în acest an a cucerit Cupa României şi s-a impus în competiţia regională Erste Liga.

Corvinul Hunedoara s-a calificat în finala Cupei României

Finala Cupei României va avea loc pe 15 mai, la Sibiu.

O tânără din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional „Ilie Micu” de la Sibiu

Gabriela Silvia Vişinescu de la Şcoala Populară de Arte din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu" din Sibiu, secţiunea Muzică uşoară, care a avut loc la Sala Thalia.

Mai multe articole de același fel