Teatrul de Artă Deva resimte, alături de toate instituțiile de cultură din țară, efectele epidemiei de coronavirus.

Nu se mai țin spectacole, concerte, evenimente culturale. Activitatea teatrelor, operelor, centrelor de cultură este suspendată. Managerii instituțiilor de cultură fac însă eforturi pentru ține aproape publicul de artă și singura soluție pentru a păstra legătura spectatorilor cu artiștii este internetul și platformele online pe care poate fi postat conținut video.

Teatrul de Artă Deva vine în sprijinul publicului hunedorean și difuzează spectacolele sale în mediul online, în fiecare miercuri, de la ora 19.00, spectacolele pentru adulți, și în fiecare duminică, de la ora 11.00, cele pentru copii.

Primul producție pe care publicul a putut-o viziona pe internet a fost spectacolul “Păcală”, în regia lui Mihai Panaitescu, care a fost disponibil pe YouTube de miercuri de la ora 19.00, până joi la ora 7.00.

Toate spectacolele sunt difuzate pe pagina de Facebook a Teatrului: https://www.facebook.com/Teatrul-de-Art%C4%83-Deva-190963754276593/

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.