15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăCORONAVIRUSPrimarul Devei externat. Al doilea test de coronavirus este negativ

Primarul Devei externat. Al doilea test de coronavirus este negativ

Publicat în

spot_img
spot_img

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, dar și fiica sa, Laura, au fost externați astăzi din Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, după ce și cel de-al doilea test pentru coronavirus a ieșit negativ.

”Noi plecăm astăzi spre casă, spre Deva. Al doilea test a ieşit NEGATIV, pentru amândoi! Ne putem întoarce la viaţă. Vă mulţumim, dragi prieteni, pentru toate gândurile voastre bune şi vă îmbrăţişăm cu tot sufletul!”, a scris pe pagina sa de socializare Florin Oancea.

Florin Oancea a ținut să-i mulțumească medicului care s-a ocupat de îngrijirea sa, postând o fotografie și textul: Nu i-am văzut faţa, nu i-am cunoscut zâmbetul. Ştiu doar că este o doamnă doctor. Şi mai ştiu că, sub masca de protecţie, acest OM zâmbeşte. Pentru că, alături de colegii ei, astăzi a mai câştigat o bătălie. Un zâmbet care durează doar o clipă, nu e timp acum de sărbătorit, se întoarce pe front, pentru a reda vieţii alţi oameni ca noi.

Primarul Devei spune că va reveni la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara ”după ce va trece toată nebunia”, însă doar pentru a le mulţumi tuturor medicilor şi asistentelor pentru dăruirea şi sacrificiul lor, dar ”și pentru a le vedea chipurile şi zâmbetul, căci ei sunt eroii noştri!”

În urmă cu mai bine de o săptămână, primarul Devei și fiica sa au fost diagnosticaţi cu coronavirus și au fost internaţi în Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Florin Oancea a fost unul dintre cei trei politicieni liberali care au fost diagnisticați cu Covid-19 după ce au participat la reuniunea BPN a PNL la care a participat și senatorul Chițac.

Articole recente

Președintele popularilor europeni: România, Bulgaria și Croația trebuie să devină în sfârşit state membre ale spaţiului Schengen

"Bulgaria, Croaţia şi România îndeplinesc condiţiile pentru a adera la zona Schengen şi încă aşteaptă ca decizia finală să fie adoptată de Consiliul UE. Locul lor este în spaţiul Schengen. Aveţi sprijinul total al Partidului Popular European", a spus Manfred Weber

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Mai multe articole de același fel