Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, dar și fiica sa, Laura, au fost externați astăzi din Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, după ce și cel de-al doilea test pentru coronavirus a ieșit negativ.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

”Noi plecăm astăzi spre casă, spre Deva. Al doilea test a ieşit NEGATIV, pentru amândoi! Ne putem întoarce la viaţă. Vă mulţumim, dragi prieteni, pentru toate gândurile voastre bune şi vă îmbrăţişăm cu tot sufletul!”, a scris pe pagina sa de socializare Florin Oancea.

Florin Oancea a ținut să-i mulțumească medicului care s-a ocupat de îngrijirea sa, postând o fotografie și textul: Nu i-am văzut faţa, nu i-am cunoscut zâmbetul. Ştiu doar că este o doamnă doctor. Şi mai ştiu că, sub masca de protecţie, acest OM zâmbeşte. Pentru că, alături de colegii ei, astăzi a mai câştigat o bătălie. Un zâmbet care durează doar o clipă, nu e timp acum de sărbătorit, se întoarce pe front, pentru a reda vieţii alţi oameni ca noi.

Primarul Devei spune că va reveni la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara ”după ce va trece toată nebunia”, însă doar pentru a le mulţumi tuturor medicilor şi asistentelor pentru dăruirea şi sacrificiul lor, dar ”și pentru a le vedea chipurile şi zâmbetul, căci ei sunt eroii noştri!”

În urmă cu mai bine de o săptămână, primarul Devei și fiica sa au fost diagnosticaţi cu coronavirus și au fost internaţi în Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Florin Oancea a fost unul dintre cei trei politicieni liberali care au fost diagnisticați cu Covid-19 după ce au participat la reuniunea BPN a PNL la care a participat și senatorul Chițac.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania