fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăALEGEREA EDITORILORSoluția unei firme din Alba pentru cei care stau acasă: mâncare tradițională,...

Soluția unei firme din Alba pentru cei care stau acasă: mâncare tradițională, din produse de calitate, ambalată la cele mai exigente standarde de siguranță

Publicat în

spot_img
spot_img

Georgia Catering este o companie din Aiud, județul Alba, cu peste zece ani de experiență în industria de catering. Firma și-a clădit un brand în Transilvania, cu un portofoliu de clienți impresionant, cu un restaurant de poveste, săli de evenimente și singura unitate de catering autorizată din județul Alba. Compania este acum un exemplu pentru antreprenorii care resimt economic efectele epidemiei de coronavirus, investind toate resursele de care dispune pentru a ajuta comunitatea în această perioadă marcată de epidemia de Covid-19.

Astfel, pentru oamenii care respectă recomandările autorităților de a sta mai mult acasă și pentru firmele care pot să-și desfășoare activitatea și să aibă în continuare angajați, Georgia Catering pregătește mâncare tradițională, din produse provenite de la furnizori locali, ambalată în condiții care asigură cele mai exigente standarde de siguranță și de calitate, atât de necesare în această perioadă.  Conceptul „Bunătăți de la „Georgia”, ambalare sigură”, este gândit să aducă mâncare gustoasă și ușor de servit, în condiții de maximă siguranță pentru client.

Produsele sunt ambalate în folii care rezistă la temperatură, respectând normele sanitare și de siguranța alimentelor. Toate produsele sunt ambalate în siguranță, Sous-Vide, și sunt distribuite cu mașini frigorifice. Odată livrată la client, acesta poate să spele punga cu mâncare sub un jet de apă fierbinte. De asemenea, punga cu mâncare poate fi ținută în frigider și încălzită apoi direct în apă fierbinte și, astfel, sterilizată încă o dată. Se pune un vas cu apă pe foc, se pune punga cu mâncare în apă clocotită timp de 2 – 3 minute și conținutul se încălzește. Punga este absolut sterilizată, iar mâncarea poate fi servită pe farfurie. Simplu, gustos și sigur.

Adriana Duna

„Produsele de la „Georgia” sunt ambalate Sous-Vide, în condiții de calitate și siguranță alimentară certificate. Această ambalare sigură permite o bună igienizare înainte de consum și exclude orice fel de contact al mâncării cu exteriorul. Încălzirea mâncării se face prin fierberea în apă a produsului cu ambalaj, acesta sterilizându-se”, a explicat pentru Știrile Transilvaniei Adriana Duna (foto), managerul Georgia Catering.

Toate produsele sunt gătite de noi

Antreprenorul din Alba spune că s-a gândit să vină acum, din cauza situației existente, în sprijinul celor care stau acasă, cu un tip de ambalare foarte sigur, dar și cu prețuri foarte mici.

„Suntem singura firmă autorizată ca unitate de catering din județul Alba. Sunt și alte firme care pot să facă catering, care au și restaurante, dar ca unitate catering, practic, trebui să fi separat de un restaurant, este un fel de „fabrică de mâncare”. Asta face diferența”, spune Adriana Duna. Când auziți „Fabrică de mâncare” nu vă gândiți, însă la ceva industrial. Brandul „Georgia” preferă stilul tradițional, de “casă” și de calitate.

Dacă vrei să fii distribuitor, sună la Georgia Catering: 0745.207724

„Noi ne facem pâinea noastră fără amelioratori, legumele sunt de la producători locali, carnea de pui, de la Transavia, carne de porc este de la procesatori locali. Nu folosim produse semipreparate. Toate produsele sunt gătite de noi. Respectăm toate normele de siguranță alimentară. Avem mașini autorizate, mașini frigorifice cu care ne distribuim produsele. Păstrăm prospețimea produselor și ținem foarte mult la calitate și la prepararea rețetelor în stil tradițional și respectăm cele mai exigente standarde de siguranța alimentelor”, a precizat Adriana Duna.

Georgia Catering pune la dispoziția clienților o gamă de aproximativ 30 de produse. Numărul acestora poate crește, la cererea clienților. Firma este dornică să găsească colaboratori și distribuitori (magazine, lanțuri de magazine) care să pună la dispoziția populației aceste produse  și în alte județe. Pentru Alba Iulia și Aiud există posibilitatea livrării la client.

”Persoanele fizice și juridice care doresc produsele noastre, pot face comenzi și obține informații foarte simplu, apelând numărul de telefon 0745.207724” a mai spus Adriana Duna.

Adriana Duna pregătește și o acțiune caritabilă pentru persoanele cele mai vulnerabile în timpul epidemiei de coronavirus. Firma intenționează să creeze o platformă online unde să fie anunțate cazurile de persoane care nu-și permit în această perioadă cheltuielile pentru traiul de zi cu zi, oameni aflați în dificultate, oameni izolați, pentru a le putea distribui acestor persoane produse gratuit. Vom prezenta pe larg acestă inițiativă imediat ce va fi pusă în practică.

În ultimii ani, Georgia Catering a fost recompensată cu Locul I în Topul Firmelor organizat de Camera de Comerț și Industrie Alba, la secțiunea Microintreprinderi. Adriana Duna este inginer chimist, a absolvit cursurile Universității “Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca și Universității de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară București, specializarea Inginerie în Alimentație Publică și Turism. A urmat un masterat și a absolvit cursurile Institutului Diplomatic Român și Universității Națională de Apărare “Carol I”.

Ovidiu Petrovai

Articole recente

Elevi și profesori din patru țări pun în valoare „Memoria Pământului” prin proiectul EMME

Proiectul urmărește crearea unui curriculum școlar interdisciplinar

S-a lansat Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Brașov, un mediator în relația cu instituțiile statului pentru IMM-urile din județ

Lansarea PIMM Brașov a fost un eveniment mult așteptat de mediul de afaceri local, lucru dovedit de prezența într-un număr mare, mult peste așteptări, în sala conferințe din centrul Brașovului.

Sute de iubitori ai pedalării, înscriși la cea de-a III-a ediție a Poli Bike Challenge

Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, s-au înscris la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv Velocitas

FITS | John Malkovich și Isabelle Adjani, printre actorii de excepție prezenți, în iunie, la Sibiu

Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) va aduce în România, în perioada 21-30 iunie, numeroase personalităţii mondiale ale artelor spectacolului, precum actorul John Malkovich, actriţa Isabelle Adjani, Mikhail Baryshnikov şi Jan Fabre, dar şi pe Jon Fosse, unul dintre cei mai apreciaţi autori ai momentului

Mai multe articole de același fel