Utilajele de deszăpezire au intervenit luni dimineață pentru a asigura desfășurarea traficului rutier în bune condiții  pe drumurile județene din județul Hunedoara.

„În această dimineață, încă de la ora 4.00, s-a acționat cu materiale anti-derapante pe drumurile din zonele Valea Jiului, Hațeg, Orăștie, Hunedoara, Brad și Deva-Păuliș, pentru a asigura condiții sigure pentru traficul rutier. Echipele de intervenție rămân mobilizate pentru că ne așteaptă încă două zile de cod portocaliu care va afecta îndeosebi zona Văii Jiului”, a declarat administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram.

Meteorologii au anunțat că, în intervalul 23 martie, ora 02:00 – 25 martie, ora 10:00, județul Hunedoara se va afla sub Cod galben de intensificări ale vântului, ninsori moderate cantitativ, viscol la munte.

În zona Carpaților Orientali și a Munților Apuseni, precum și în sudul Transilvaniei, temporar va ninge, moderat cantitativ (10 – 20 l/mp) și se va depune strat de zăpadă, pe alocuri consistent. Vântul va prezenta intensificări cu viteze de 50 – 60 km/h, iar în zona montană înaltă rafalele vor depăși 70 – 90 km/h, viscolind ninsoarea.

În același interval, sudul județului se va afla sub avertizare meteo de tip COD PORTOCALIU, fenomenele vizate fiind: ninsori abundente, strat de zăpadă consistent, viscol.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.