Teatrul de Păpuși ,,Puck” din Cluj-Napoca își dă întâlnire cu micul public, începând de luni, în direct pe Facebook.

Copiii mici și mari deopotrivă se vor putea bucura în fiecare săptămână de patru spectacole de teatru de păpuși difuzate pe pagina de Facebook WonderPuck astfel:

– luni și miercuri, de la ora 10:00, vor viziona câte un spectacol în limba română, iar de la ora 12:00, câte un spectacol în limba maghiară

– sâmbătă și duminică vor putea revedea spectacolele de luni și miercuri, de la aceleași ore.

Spectacolele vor fi valabile pe pagina de Facebook doar în momentul difuzării (timp de 50 de minute), însă cei care nu reușesc să le vizioneze luni și miercuri, vor avea ocazia să o fac sâmbătă și duminică.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.