Spitalul de Boli Infecțioase si Pneumoftiziologie Doctor Victor Babes din Timișoara, locul unde s-au vindecat cei mai muți români care fuseseră infecțați cu noul coronavirus, are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Asociatia Doctor Victor Babes Timisoara a initiat o campanie publica de strangere de fonduri prin SMS pentru Spitalul de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Doctor Victor Babes din Timisoara. Cu 2 euro, platiti prin SMS la nr. 8841 cu textul DONATIE din orice retea de telefonie Vodafone, Orange, Telekom sau Digi, poți ajuta la dotarea cu echipamente, materiale de igiena si protectie si programe de eficientizare a luptei impotriva acestui virus.

Donații se pot face si in contul COVID 19, special deschis in acest scop la BCR: RO84RNCB0255113757760002 deschis pe numele Asociatiei Doctor Victor Babes Timisoara, str. Gheorghe Adam nr 13, CUI 18737642.

Trimite chiar acum un SMS

Spitalul de Boli Infectioase este printre cele 6 unitati medicale din Romania desemnate sa preia cazurile de persoane infectate cu coronavirus si sa faca teste de specialitate pentru cei suspecti de infectare.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania