Comitetul Local pentru Situaţii de urgenţă (CLSU) Deva a decis miercuri ca administraţia locală din Deva să acorde un sprijin financiar de urgenţă Spitalului Judeţean şi Serviciul de Ambulanţă Hunedoara.

Sumele stabilite sunt 250.000 de lei către Spitalul Judeţean şi 100.000 de lei către Ambulanţă pentru achiziţionarea echipamentelor de protecţie şi materialelor sanitare necesare.

Banii urmează să fie alocaţi cu ocazia primei şedinţe a Consiliului Local Deva.

Potrivit CLSU, sprijinul financiar este necesar având în vedere evoluţia epidemiologică la nivelul ţării şi prognozele de creştere a numărului de cazuri de infectare cu coronavirus în perioada imediat următoare.

Comitetul a mai stabilit miercuri ca Direcţia de Asistenţă Socială Deva să încheie protocoale de colaborare cu furnizorii publici şi privaţi de servicii sociale, pentru sprijinirea persoanelor peste 65 ani, fără susţinători sau altă formă de ajutor.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.