Primăria Cluj-Napoca închiriază camere de hotel în apropierea spitalelor unde va fi cazat personalul medical. Primarul Emil Boc a declarat pentru HotNews.ro că epuizarea medicilor este una dintre cele mai mari probleme, lucru dovedit în Italia. Măsura luată de administrație urmărește să ajute medicii și asistentele să petreacă mai puțin timp pe drumul dintre spital și casă și să nu își expună familiile.
“Pentru cei de la spitalul care este în subordinea Primăriei am găsit 38 de camere și sper ca, împreună cu Prefectul, care coordonează și celelalte spitale din Cluj, să găsim soluții. M-am uitat în Italia de ce au murit medicii. Și au fost două motive. Fie au avut afecțiuni preexistente, fie de epuizare. Organismul a devenit slab, iar virusul a lovit” , a declarat primarul municipiului Cluj-Napoca pentru HotNews.ro.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.