Un microbuz al ISU Maramureş care transporta 14 persoane revenite din Franţa spre locurile de carantină s-a răsturnat, miercuri seară, la Cluj-Napoca, trei pasageri fiind răniţi uşor.

Accidentul a avut loc în jurul orei 19.00, la intersecţia străzilor Garibaldi şi 1 Decembrie din Cluj-Napoca între un microbuz al ISU si un autoturism. Poliţia Judeţeană Cluj a transmis că din primele informaţii reiese că şoferul microbuzului ar fi pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, având în funcţiune semnalele luminoase, astfel că s-a ciocnit cu un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din comuna Bonţida.

În urma accidentului, trei pasageri ai microbuzului au fost răniţi uşor. Şoferii au fost testaţi, stabilindu-se că nu au consumat alcool.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, microbuzul care s-a răsturnat aparţine ISU Maramureş şi transporta 14 persoane care s-ar fi întors din Franţa. Pasagerii care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale s-au întors la Sala Sporturilor pentru a fi preluaţi de alt mijloc de transport pentru a fi transportaţi către locaţiile de carantină.

https://www.facebook.com/100009922089816/videos/1109247652749294/

Foto & Video: Info Trafic jud. Cluj

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.