Poliţiştii au dispus plasarea în carantină instituţionalizată, sub pază, pentru următoarele 14 zile, faţă de două persoane care nu au respectat măsura izolării, anunță Instiotuția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Astfel, în după-masa de 24 martie, cu ocazia efectuării de verificări privind modul în care se respectă măsura autoizolării, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale nu au găsit-o la domiciliu pe o femeie în vârstă de 32 de ani faţă de care era dispusă măsura izolării, din data de 18 martie, fiind întoarsă din străinătate (Germania).

De asemenea, un alt tânăr, în vârstă de 25 de ani, faţă de care era dispusă măsura izolării, nu a fost găsit acasă în timpul unei verificări. Acesta s-a întors în urmă cu 6 zile, din Belgia.

În baza celor constatate, tânărul de 25 de ani şi femeia, împreună cu cei doi copii minori ai acesteia, au fost conduşi într-un centru de carantină, din Bistriţa-Năsăud, pentru o perioadă de 14 zile şi sancţionaţi cu amendă în valoare de 7.500 de lei.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.