Toate spitalele din țară au nevoie în acest moment de fonduri suplimentare pentru a face față epidemiei de coronavirus. Pentru a ajuta spitalul din localitate, primarul din Huedin a venit cu o inițiativă care ar putea fi preluată și de alți edili din țară. În acest an nu se mai organizează Zilele orașului Huedin, iar banii prinși în buget pentru acest eveniment vor fi alocați spitalului local.

Primarul orașului Huedin, Mircea Moroșan (foto), va propune în ședința Consiliului Local de vineri o rectificare bugetară prin care se renunță la organizarea Zilelor Orașului Huedin, iar toți banii alocați pentru acest eveniment să fie direcționați către Spitalul Huedin, potrivit infohuedin.ro.

„Încercăm să ajutăm spitalul cu o rectificare bugetară. Eu voi propune să nu mai ținem Zilele Orașului și banii alocați pentru acest eveniment să fie transferați la spital, pentru a-și lua materiale de protecție. Deci, renunțăm la Zilele Orașului și la concursul de proiecte, iar cu aproximativ 2 miliarde de lei vechi vom finanța spitalul”, a declarat primarul Mircea Moroșan, citat de infohuedin.ro.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.