fbpx
5.6 C
Cluj-Napoca
AcasăTRANSILVANIA SOLIDARĂUn service din Cluj-Napoca repară gratuit maşinile cadrelor medicale, voluntarilor şi autospecialele...

Un service din Cluj-Napoca repară gratuit maşinile cadrelor medicale, voluntarilor şi autospecialele de salvare

Publicat în

spot_img
spot_img

AutoTech, un service auto din Cluj-Napoca, ajută cu tot ceea ce poate în timpul epidemiei de coronavirus. Echipa AutoTech este solidară în vremuri de criză cu cei din prima linie a luptei cu coronavirusul şi cu cei care fac voluntariat pentru bolnavi, vârstnici şi alte persoane aflate în dificultate.

AutoTech se oferă ca, în această perioadă, să repare GRATUIT maşinile medicilor, asistenţilor, infirmierilor, personalului auxiliar, asociaţiilor implicate în acţiuni umanitare şi/sau de ajutor împotriva pandemiei; persoanelor/asociaţiilor care au grijă de vârstnici; autospecialele de salvare, cele de transport bolnavi sau cele implicate în sistemul sanitar (transport medicamente, consumabile etc.).

Numărul de telefon la care puteţi apela este 0740.971684.

“În perioada asta, fiecare e cumva dator să fie în linia întâi şi să contribuie cu ce poate. Contribuim şi noi cu ce putem. Sperăm să depăşim sănătoşi toată perioada asta”, este mesajul celor de la AutoTech Cluj-Napoca.

Despre campania „Transilvania solidară”

„Mă alătur oamenilor cu suflet și mă ofer voluntar oricărei instituții a statului pentru a ajuta în combaterea virusului”, spune un devean. „Să le arătăm băimărenilor aflați în situații delicate că nu sunt singuri”, anunță maramureșenii. “Permiteți-ne să vă ajutăm și protejăm”, zic brașovenii. „Bună, am patru seturi de mănuși marimea M”, scrie o clujeancă. „Vă rog, dacă identificați cazuri în comunitate care au nevoie de ajutor, dați un semn aici!”, este mesajul din Alba. Transilvania este solidară. Împreună. Együtt. Zusammen. Oameni simpli care nu știu dacă peste o lună vor mai avea un loc de muncă, antreprenori care nu știu dacă peste o lună vor mai avea o afacere, vor mai avea angajați. În aceste momente pe care nimeni nu-și închipuia că le va trăi, ei au puterea să se gândească la ceilalți. Loviți în propriul destin, se gândesc la soarta celorlalți. Ce oameni frumoși! În vârtejul unei epidemii care ne-a schimbat viața, există acești oameni care-și ajută semenii, ajută comunitatea, susțin spitalele, medicii, asistentele, paramedicii, jandarmii, polițiștii, pun umărul să trecem cât mai repede cu bine de acestă pandemie. Sunt oameni obișnuiți, antreprenori și companii care ajută cu munca și cu timpul lor, cu spații, restaurante, hoteluri, pensiuni, prin donații, efortul celor deja implicați în lupta cu epidemia. Sunt oameni pentru care, atunci când boala va fi învinsă, statul va trebui să arate că este pe măsura lor. Pentru ei și pentru a promova dăruirea, voluntariatul și implicarea lor civică în momentul în care avem atât de mare nevoie de aceste valori, Știrile Transilvaniei spune povestea „Transilvaniei Solidare”. O campanie dedicată celor care aduc speranță în vremuri de teamă, ajutor acolo unde este nevoie și încredere că, atâta vreme cât oamenii nu-și uită semenii, putem trece peste orice încercare. Sunt poveștile celor care ne arată că suntem împreună și când suntem izolați, care ne reamintesc marile valori umane, care ne împărtășesc bunătatea și caritatea. „Transilvania Solidară” este despre încercările care pot trezi ce-i mai bun în sufletul oamenilor. „Transilvania Solidară” va rămâne o mărturie despre speranță și viață în vremea epidemiei. Împreună. Együtt. Zusammen. Pentru oamenii care se alătură oamenilor cu suflet și se oferă voluntari atunci solidaritatea este bunul nostru cel mai de preț.

(FOTO CREDIT: Facebook.com / AutoTech Cluj-Napoca)

Ovidiu Petrovai

Articole recente

Corona Braşov a câştigat titlul de campioană la hochei

CSM Corona Braşov a câştigat, miercuri seara, Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi a realizat o triplă istorică, după ce în acest an a cucerit Cupa României şi s-a impus în competiţia regională Erste Liga.

Corvinul Hunedoara s-a calificat în finala Cupei României

Finala Cupei României va avea loc pe 15 mai, la Sibiu.

O tânără din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional „Ilie Micu” de la Sibiu

Gabriela Silvia Vişinescu de la Şcoala Populară de Arte din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu" din Sibiu, secţiunea Muzică uşoară, care a avut loc la Sala Thalia.

Festivalul ”Săptămâna Haferland” va avea loc între 8 şi 11 august, în zece sate din Ţara Ovăzului

Tema ediţiei din acest an a festivalului este "Istorie, tradiţie şi cultură. Ieri şi azi în Haferland".

Mai multe articole de același fel