Compania Ardealul SA din Carei, unul dintre cei mai mari producători de ulei din România, a donat 100.000 de euro pentru spitalul din localitate.

Anunțul a fost făcut de Asociaţia “Inimi deschise spre mânuţe întinse”, care a lansat campania de donații pentru Spitalul din Carei.

“Pentru că suntem un oraș mic, dar cu suflet mare, solidaritatea în astfel de clipe e cea mai importantă. Compania Ardealul, reprezentată de familia Lupșică, a hotărât sa doneze Spitalului din Carei, echipamente în valoare de 100.000 de euro! Recunoștința este mare, cuvintele sunt de prisos! Împreuna suntem puternici”, a anunțat asociația.

Fabrica de ulei “Ardealul” s-a înființat în 1933, în Carei. Din anul 2000, compania a construit opt silozuri moderne și a achiziționat un siloz în Satu Mare și mai multe baze de recepție în județele Bihor și Arad. Compania a fost într-o continuă dezvoltare şi modernizare, construind un centru logistic, investind într-o secție de extracție și utilizând tehnologii care respectă normele europene și cerințele de mediu.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.