Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Hunedoara apelează la sprijinul cetățenilor, firmelor și ONG-urilor pentru dotarea echipajelor medicale de urgență cu echipament de protecție.

Ambulanța are nevoie de aparate pentru dezinfectarea sediilor și autosanitarelor la revenirea de la solicitările care au presupus transportarea / evaluarea pacienților diagnosticați / suspecți de infecție cu coronavirus., combinezoane de protecție pentru particule fine, măști de înaltă protecție și mănuși.

„Suntem în prima linie și avem nevoie să ne protejăm eficient pentru voi. Acum este momentul să acționăm împreună și responsabil pentru a salva mai multe vieți”, transmite managerul Serviciul de Ambulanță Hunedoara, dr. Valeria Filimon.

Fiind instituție publică, SAJ Hunedoara poate primi sponsorizări prin intermediul Asociației „Pro Ambulanța”, cu următoarele date de identificare:

CUI 30750500

Cont IBAN RO81RNCB01629551570001

Adresa: Deva, strada Depozitelor, Nr.3

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.