Primăria Deva va deschide vineri, 27 martie, începând cu ora 12.00, o linie telefonică TelVerde în sprijinul persoanelor vârstnice.

Persoanele în vârstă de 65 de ani şi peste, cu posibilităţi materiale reduse, pot apela pentru a solicita GRATUIT sprijin pentru procurarea de alimente şi bunuri de strictă necesitate şi medicamente pe bază de prescripţie medicală.

Numărul de telefon este: 0800500022. El devine operaţional de vineri, 27 martie, de la ora 12:00, și poate fi apelat zilnic, de luni până vineri, între orele 08:00 – 16:00. Primăria Deva va centraliza solicitările persoanelor care îndeplinesc condiţiile, iar distribuirea efectivă a alimentelor şi medicamentelor va începe de săptămâna viitoare.

Primăria Deva va desemna zece angajaţi ai instituţiei şi va pregăti un număr suficient de mașini pentru a livra bunurile solicitate la domiciliul persoanelor luate în evidenţă.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.