Biblioteca Județeană ”Octavian Goga” din Cluj-Napoca pune la dispoziția cititorilor, nevoiți să stea acasă din cauza epidemiei de coronavirus, peste 5.500 de titluri de carte în format digital.

Este vorba de carte aflată în domeniul public sau carte digitizată cu acordul autorului.

Cărțile pot fi găsite pe pagina web a bibliotecii, în catalogul on-line, marcând în câmpul de căutare căsuța ”Disponibil în format electronic”.

“Menționăm că Biblioteca digitală este în lucru, o parte a colectivului muncește la digitizarea documentelor. Adresez mulțumiri autorilor clujeni care și-au dat acordul pentru digitizarea cărților scrise de ei și îi așteptăm și pe alți autori să fie parte din această inițiativă”, spune managerul Bibliotecii Județene, Sorina Stanca.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.