Un poliţist local din judeţul Mureş a fost agresat fizic de un bărbat pe care îl oprise pentru a-l legitima. Poliţistul va avea nevoie de 9 zile de îngrijiri medicale, iar agresorul s-a ales cu mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit Pachetului de pe lângă Tribunalul Mureş, procurorii de la Luduş au întocmit un dosar de cercetare pentru ultraj. Poliţistul în cauza are nevoie de aproximativ 9 zile de îngrijiri medicale, arată comunicatul. Pe numele agresorului a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Conform Ordonanţei Militare în vigoare, cetăţenii nu au voie să meargă pe stradă fără un motiv clar ce ţine de deplasarea către locul de muncă, către un magazin de la care să-şi procure strictul necesar ori pentru alte urgenţe. 

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.