fbpx
0.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEPrimarul Devei propune renunțarea la Zilele Municipiului, iar banii pentru eveniment să...

Primarul Devei propune renunțarea la Zilele Municipiului, iar banii pentru eveniment să fie alocați Spitalului Județean

Publicat în

spot_img
spot_img

Primarul Devei, Florin Oancea, a anunțat joi că va propune spre aprobare consilierilor locali un proiect de hotărâre prin care să se renunţe la organizarea „Zilelor Devei” din acest an, iar toți banii alocați pentru acest eveniment să fie direcționați către Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva.

„Suma alocată prin buget „Zilelor Devei” în acest an este de 400.000 lei. Aceşti bani vor ajuta acum la salvarea de vieţi. Vom avea timp să sărbătorim după ce vom depăşi cu bine această grea încercare pentru noi toţi”, susține primarul Devei.

Articole recente

Sebastian Burduja anunță un memorandum pentru Valea Jiului

Ministrul Energiei anunţă o nouă eră pentru Valea Jiului, după semnarea unui memorandum cu American Biocarbon Delaware LLC

Secretar ungar de stat, la Oradea: În învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe

Bence Rétvári a explicat că în învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe, şi indiferent dacă cineva s-a născut pe o parte sau cealaltă a graniţei, poate învăţa aceleaşi lucruri despre literatura şi istoria maghiară.

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

Captură de 1,5 milioane de euro la vama Nădlac II

Ce au găsit polițiștii într-un TIR care mergea spre Republica Moldova

Mai multe articole de același fel