Primarul Devei, Florin Oancea, a anunțat joi că va propune spre aprobare consilierilor locali un proiect de hotărâre prin care să se renunţe la organizarea „Zilelor Devei” din acest an, iar toți banii alocați pentru acest eveniment să fie direcționați către Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva.

„Suma alocată prin buget “Zilelor Devei” în acest an este de 400.000 lei. Aceşti bani vor ajuta acum la salvarea de vieţi. Vom avea timp să sărbătorim după ce vom depăşi cu bine această grea încercare pentru noi toţi”, susține primarul Devei.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.