Secția Pneumologie a Spitalului Județean de Urgență Deva a fost închisă joi pentru dezinfecție de înalt nivel, a anunțat Consiliul Județean Hunedoara.

Decizia a fost luată după ce un pacient internat în această secție a fost depistat pozitiv la testul COVID-19. 14 cadre medicale au intrat în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile, timp în care vor fi testate și monitorizate.

Pacientul depistat cu coronavirus în urma testelor epidemiologice a fost transferat la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara. Un alt pacient internat în Secția Pneumologie a fost testat negativ și externat.

Secția Oncologie a Spitalului Județean a intrat în carantină de miercuri, după ce doi medici au fost depistați cu COVID-19 în urma testelor epidemiologice.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.