Reprezentanții Spitalului de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara au trimis documente către autorități (Direcții de Sănătate Publică, Ministerul Sănătății și Prefectura Timiș) în care cer ca județele limitrofe să-și întocmească „planul alb” și să trateze și să testeze pacienții cu coronavirus în spitalele lor, informează tion.ro.

În prezent, la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara 75% dintre pacienții cu Covid-19 sunt din județele învecinate (Arad, Caraș-Severin, Hunedoara), dar și din Arad și Cluj.

Potrivit sursei citate, reprezentanții spitalului din Timișoara se așteaptă ca numărul bolnavilor să crească până la Paști și vor să ia măsuri de siguranță că vor fi suficiente locuri în spital pentru populația din județul Timiș.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.