fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCORONAVIRUSSpitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, cu cea mai mare rată de...

Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, cu cea mai mare rată de vindecați de Covid-19, solicită autorităților să interneze doar bolnavi din Timiș

Publicat în

spot_img
spot_img

Reprezentanții Spitalului de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara au trimis documente către autorități (Direcții de Sănătate Publică, Ministerul Sănătății și Prefectura Timiș) în care cer ca județele limitrofe să-și întocmească „planul alb” și să trateze și să testeze pacienții cu coronavirus în spitalele lor, informează tion.ro.

În prezent, la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara 75% dintre pacienții cu Covid-19 sunt din județele învecinate (Arad, Caraș-Severin, Hunedoara), dar și din Arad și Cluj.

Potrivit sursei citate, reprezentanții spitalului din Timișoara se așteaptă ca numărul bolnavilor să crească până la Paști și vor să ia măsuri de siguranță că vor fi suficiente locuri în spital pentru populația din județul Timiș.

Articole recente

Teatru amator pentru beneficiarii proiectului „Furnizarea unui pachet specializat de servicii pentru persoanele cu dependenţe şi adicţii”

În cursul acestei luni, beneficiarii din cadrul proiectului „Furnizarea unui pachet specializat de servicii...

Sebastian Burduja anunță un memorandum pentru Valea Jiului

Ministrul Energiei anunţă o nouă eră pentru Valea Jiului, după semnarea unui memorandum cu American Biocarbon Delaware LLC

Secretar ungar de stat, la Oradea: În învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe

Bence Rétvári a explicat că în învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe, şi indiferent dacă cineva s-a născut pe o parte sau cealaltă a graniţei, poate învăţa aceleaşi lucruri despre literatura şi istoria maghiară.

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

Mai multe articole de același fel

S-a deschis Târgul de Crăciun la Timişoara

În centrul oraşului Timişoara s-au aprins ghirlandele de luminiţe, nu lipseşte bradul şi roata panoramică, caruselul, iar căsuţele oferă vizitatorilor bunătăţi de tot felul, ornamente de Crăciun şi cadouri. Foto: Adrian Bodas