Prefectul judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă,  a emis joi un ordin prin care Spitalul Județean de Urgență Deva este transformat în unitate medicală care va prelua pacienții cu „COVID-19”.

Spitalele din Hunedoara, Petroşani, Haţeg, Orăştie, Brad, Lupeni, Vulcan, Zam, Simeria şi sanatoriile din Brad şi Geoagiu devin „spitale de suport”.

Potrivit Prefecturii Hunedoara, coordonatorul Comisiei de coordonare integrată pentru sistemul medical din judeţul Hunedoara,  dr. Florian-Claudiu Antal, directorul medical al Spitalului Județean din Deva, va prezenta în cel mai scurt timp un plan care să specifice rolul fiecărui spital de suport din județ, în conformitate cu prevederile ”Planului alb pentru organizarea sistemului spitalicesc din România în contextul pandemiei COVID-19”.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.