O femeie de 26 de ani a fost depistată vineri dimineața, la ora 4.00, în Deva, încercând să plece în altă localitate, deși trebuia să respecte măsura izolării la domiciliu.

Tânăra a fost sancționată cu 5.000 lei și plasată într-un centru de carantină din județul Hunedoara. 

În ultimele 24 de ore, polițiștii hunedoreni au sancționat 176 persoane pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3 – nu au prezentat documentele prevăzute pentru situația în care se deplasează în afara locuinței.

Jandarmii hunedoreni au efectuat 44 de misiuni în localități din județ și au aplicat 48 de sancțiuni în valoare de 12.450 lei, pentru nerespectarea prevederilor ordonanței militare. Jandarmii au participat la 21 misiuni de însoțire/tranzit pentru convoaie de autovehicule.

Pentru verificarea respectării condițiilor de izolare au fost verificate 1113 persoane în 21 de localități.

Din informațiile furnizate de DSP Hunedoara, în judeţul Hunedoara sunt 2.151 persoane aflate în izolare și 133, în carantină.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.