Alți doi medici de la Spitalul Județeran de Urgență Deva au fost infectați cu Covid-19. Este vorba despre un medic de la Secţia de Oncologie şi unul de la Anestezie – Terapie Intensivă. Informaţia a fost confirmată de Daniela Roşca, managerul SJU Deva, care spune că sunt și nouă pacienți infectați cu coronavirus. Managerul SJU Seva susține că reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara i-au confirmat doar verbal infectările medicilor și pacienților.

Miercuri, doi medici oncologi au fost diagnosticaţi cu coronavirus, iar joi doi pacienţi au fost confirmați ca fiind bolnavi de Covid-19. Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva a dispus intrarea în carantină a Secţiei de Oncologie, iar joi seara Secţia de Pneumologie a Spitalului Judeţean Deva a fost la rândul ei închisă pentru dezinfecţie.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.