Alte trei decese la persoane infectate cu coronavirus au fost raportate sâmbătă seara. Toate cele trei cazuri sunt din Ialomița.

Potrivit autorităților, este vorba despre un bărbat de 39 de ani, decedat la 26 martie, al cărui rezultat la testul COVID-19 a venit pe 28 martie. Nu avea boli asociate cunoscute.

Alți doi bărbați, de 60 și 77 de ani, au decedat la domiciliu pe 25 martie, rezultatul pozitiv fiind dat în urma unor probe recoltate de medicina legală. Niciunul dintre cei trei decedați nu a avut istoric de călătorie și nici contact cunoscut cu caz confirmat.

(FOTO CREDIT: pixabay.com)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.