fbpx
0.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCORONAVIRUSEchipamente de protecție pentru cadrele medicale și de intervenție din Maramureș

Echipamente de protecție pentru cadrele medicale și de intervenție din Maramureș

Publicat în

spot_img
spot_img

Instituțiile din Maramureș aflate în linia întâi a luptei împotriva răspândirii coronavirusului au primit vineri noi echipamente de protecție.

Aproape 1400 de combinezoane de protecție au fost trimise de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență pentru județul Maramureș. Echipamentele au fost repartizate Serviciului de Ambulanță Județean,  ISU Maramureș, DSP și Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare.

Săptămâna aceasta, cele patru instituții, plus spitalele din Sighetu Marmației, Borșa și Vișeu de Sus, au mai primit, în total, 200 de combinezoane de protecție și peste 1100 de măști.

Echipamentele primite de ISU Maramureș vor fi utilizate de personalul care asigură misiunile de transport specializat a persoanelor suspecte sau infectate cu coronavirus.

Articole recente

Sebastian Burduja anunță un memorandum pentru Valea Jiului

Ministrul Energiei anunţă o nouă eră pentru Valea Jiului, după semnarea unui memorandum cu American Biocarbon Delaware LLC

Secretar ungar de stat, la Oradea: În învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe

Bence Rétvári a explicat că în învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe, şi indiferent dacă cineva s-a născut pe o parte sau cealaltă a graniţei, poate învăţa aceleaşi lucruri despre literatura şi istoria maghiară.

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

Captură de 1,5 milioane de euro la vama Nădlac II

Ce au găsit polițiștii într-un TIR care mergea spre Republica Moldova

Mai multe articole de același fel

Tezaurul turistic al Maramureșului a câștigat inimile vizitatorilor Târgului Internațional de Turism TT Varșovia

În cadrul evenimentului, eforturile delegației județene s-au concentrat pe promovarea imaginii județului Maramureș ca peisaj cultural unic, care îmbină elemente ale culturii tradiționale cu o ofertă turistică actuală și promite experiențe de neuitat.