Aproape 2.900 de combinezoane de unică folosinţă au fost distribuite la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Ambulanţă, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, Spitalul de Pediatrie şi Spitalul Municipal Mediaş, a anunţat duminică ISU Sibiu.

“În ultimele două zile, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu a intrat în posesia a 2.835 de combinezoane complete de unică folosinţă, dotate inclusiv cu glugă şi protecţie pentru încălţăminte, precum şi dezinfectanţi TP 2 de nivel înalt pentru suprafeţe critice, echipamente medicale critice şi instrumentar medical. Materialele sunt de provenienţă sud-coreeană şi fac parte dintr-un lot achiziţionat de România, prin Oficiul Naţional de Achiziţii Centralizate şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, ” potrivit ISU.

Echipamentele au fost distribuite la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (Secţia Boli Infecţioase şi Unitatea de Primiri Urgenţe), Spitalul de Pediatrie Sibiu, Spitalul Municipal Mediaş, Serviciului judeţean de Ambulanţă şi Direcţia de Sănătate Publică Sibiu.

ISU Sibiu va folosi combinezoanele pentru transportul persoanelor suspecte sau infectate cu noul tip de coronavirus.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.