Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012

Un medic de la Spitalul Județean Deva a declarat luni, pentru Digi24, că în urmă cu două săptămâni, au primit doar cinci combinezoane complete, iar a doua zi le-au fost luate, în condițiile în care tratau un pacient infectat care a spus că a fost la vânătoare cu sute de persoane.

 „Noi, toată secția, suntem în izolare la domiciliu. Nu avem echipament de protecție”, a declarat Lucia Bulugean, medic pneumolog la Spitalul Județean din Deva, pentru Digi24.

Spitalul Județean din Deva va intra în izolare pentru 14 zile. Decizia a fost luată de autorităţile medicale din judeţ, după discuţii cu oficiali ai Ministerului Sănătăţii.

Spitalul Judeţean nu va mai prelua cazuri noi timp de 14 zile, iar pacienţii internaţi nu vor fi externaţi în acest interval.

Personalul medical va îngriji pacienţii internaţi existenţi la data de 29 martie 2020, fără a părăsi unitatea sanitară timp de 14 zile.

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012
Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.