Timișenii care doresc produse de bună calitate și nu mai vor să meargă la piață pot comanda tot ceea ce, până acum găseau doar în piețele agroalimentare, pe internet. Producătorii locali din județul Timiș s-au adunat pe platform online timișuldecentru.ro, la sectiunea Piața Online.

Cumpărătorii pot găsi aici de la carne și mezeluri, lactate, legume bio sau pește proaspăt, la miere sau flori de seră. În Piața Online fiecare producător are propriul stand, la fel ca în “piața offline”, iar cumpărătorii pot vedea produsele și comanda ce poftesc, urmând să plătească doar când le sunt aduse bunătățile acasă.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.