We partnered up with Cluj Innovation Days for the eighth edition of the conference which is taking place between 12-14 of October. This year’s theme “Reshaping Work / Consolidating Resilience” focuses on finding solutions for today’s challenges by bringing experts from different fields to discuss digitizing, innovation and business development. More information on their website: https://clujinnovationdays.com/

Situația gravă de la Spitalul din Orăștie, unde cadrele medicale de la ATI au demisionat dimineață nemulțumite că nu au echipamente de protecție împotriva COVID-19, nu s-a detensionat.

Primarul Orăștiei, Ovidiu Bălan (foto), a declarat pentru Știrile Transilvaniei că așteaptă să vadă rezultatul discuțiilor dintre managerul spitalului și medicii secției și apoi va vedea ce este de făcut.

“Așteptăm. A fost doamna manager să discute cu doamnele de acolo (din secție – n. red.) și să vedem dacă are un răspuns. Dacă nu, găsim soluții și mergem mai departe. Cu sau fără. Repet a mia oară, am spus la toată lumea. Nu încurajăm acest gen de acțiune: să plece când e mai greu. Vine și doamna manager, este și domnul prefect, căutăm o soluție”, a declarat primarul Orăștiei.

Managerul Spitalului Municipal din Orăștie, Graziela Achim, nu a putut fi contactată până la această oră.

Citește și

Medicii de la Secția ATI din Orăștie și-au dat toți demisia, pentru că nu au primit echipamentele medicale necesare în lupta cu COVID-19

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania