Silviu Didilescu, fost manager al Spitalului Județean din Deva, în perioada 2010 – 2012, va conduce din nou spitalul, după ce Daniela Roșca a fost suspendată din funcție de prefectul județului.

Surse oficiale au declarat pentru Știrile Transilvaniei că Didilescu va conduce spitalul devean doar în perioada stării de urgență.

Silviu Didilescu a mai fost manager al Spitalului Județean din Deva în perioada iunie 2010 – mai 2012, dându-și demisia la presiunea angajaților spitalului.

Didilescu a fost subprefect al județului Hunedoara în perioada septembrie 2008 – februarie 2009.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.