fbpx
11.8 C
Cluj-Napoca
AcasăCORONAVIRUSMaternitatea Odobescu din Timișoara, în carantină

Maternitatea Odobescu din Timișoara, în carantină

Publicat în

spot_img
spot_img

Maternitatea Odobescu din Timișoara a intrat, marți seara, în carantină, după ce cinci asistente au fost confirmate cu COVID-19. Asistentele de la Odobescu au început să aibă primele simptome în urmăcu o zi și, în urma testelor, toate au ieșit pozitive.

 Soțul unei asistente de la sala de nașteri, asistent la Ambulanță, a fost confirmat cu COVID-19 în urmă cu aproximativ o săptămână. De atunci și soția lui a rămas acasă. Nu se știe, însă, dacă aceasta este sursa infectării celorlante cinci asistente care, în prezent, sunt internate la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”.

În maternitate sunt, în prezent, peste 80 de cadre medicale și mame cu bebeluși nou născuți. Toți vor fi testați pentru infecția cu coronavirus și, până la venirea rezultatelor, toți vor rămâne izolați în maternitate.

Autoritățile au anunțat că poartă discuții cu o maternitate privată din Timișoara pentru ca femeile care vor naște în perioada următoare să poată beneficia de servicii medicale.

Redactia

Articole recente

Incendiul de pădure din zona Lăpuşna s-a extins pe 40 de hectare din cauza vântului

Intervenţia pompierilor şi a personalului în sprijin se concentrează, în principal, pe crearea unei linii de protecţie pentru limitarea propagării incendiului

Au înflorit bujorii de stepă de la Zau de Câmpie

Bujorii de stepă (Paeonia tenuifolia) din Rezervaţia Botanică de la Zau de Câmpie, cel mai înalt loc din lume în care această plantă s-a adaptat, au început să înflorească un pic mai devreme decât de obicei, pe fondul temperaturilor ridicate.

Festival Madrigal la Baia Mare

În perioada 15 - 28 aprilie 2024, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Programul Național Cantus Mundi invită publicul din județul Maramureș la Festivalul Madrigal, o serie de evenimente culturale remarcabile dedicate spectatorilor de toate vârstele.

Grupare infracţională specializată în înşelăciuni prin Metoda Accidentul, destructurată în Maramureș

Într-o singură zi, gruparea a convins doi vârstinici să le dea peste 36.000 de lei.

Mai multe articole de același fel