21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEVIDEO. Toate blocurile din Cluj-Napoca, dezinfectate cu bani de la bugetul local....

VIDEO. Toate blocurile din Cluj-Napoca, dezinfectate cu bani de la bugetul local. Primăria a făcut un grafic al intervențiilor, pe cartiere

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Cluj-Napoca a început acțiunile de dezinfecție a tuturor blocurilor de pe raza municipiului. Sumele necesare pentru asigurarea tuturor cheltuielilor legate de această acțiune au fost aprobate în ședința de Consiliu local de ieri.

“În Cluj-Napoca sunt în prezent 3.795 de blocuri care au cel puțin 6 apartamente (din care 2.030 blocuri au minim 20 apartamente). Durata de implementare a unei asemenea acţiuni este 8-10 zile. Interventia se va face in ordinea marimii cartierelor: Manastur, Marasti, Gheorgheni, Grigorescu, Zorilor s.a.”, a anunțat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Procedura de implementare este următoarea:

– Se stabileşte zilnic lista cu adresele asociaţiilor de proprietari la care urmează să aibă loc acţiunile de dezinfecţie de către Direcţia ecologie urbană şi firma prestatoare a serviciilor de dezinfecţie

– Conducerea asociațiilor de proprietari unde se vor desfășura aceste acțiuni va fi anunțată cu o zi înainte cu privire la intervalul orar, modul de desfășurare a acțiunii, date referitoare la substanța folosită, etc.

– Asociaţiile de proprietari vor comunica tuturor locatarilor informaţiile transmise de către reprezentanţii Primăriei

– După realizarea acţiunilor de dezinfecţie, prestatorul de servicii va afişa la intrarea în bloc un anunţ care cuprinde tipul de acţiuni desfăşurate şi instrucţiunile de urmat după încheierea acestora

– Monitorizarea desfășurării acestei activități se va face de către reprezentanți ai Primăriei, care vor însoți echipele prestatorului de servicii și vor efectua recepția lucrărilor.

Dezinfecția se va face pe casa scărilor, lifturi și în alte spații comune, în intervalul orar 9.00-17.00. Lista cu adresele asociațiilor de proprietari unde se va face dezinfecția va fi actualizată zilnic pe site-ul Primăriei, www.primariaclujnapoca.ro, la secțiunea Administrație/Informații Publice/Comunicate.

Articole recente

Vineri, ora 16:00, Vernisajul expoziției „De la artefactul istoric la reenactmentul istoric”, la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia

Vineri, cu începere de la ora 16.00, Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, va fi gazda vernisajului expoziției „De la artefactul istoric la reenactmentul istoric”.

12-15 august: Festivalului Roman Apulum, ediția IX: Lansări de carte, lupte între daci și romani, gladiatori, ateliere meșteșugărești

Timp de trei zile, intre 12 si 15 august, cetatea Alba Carolina va îmbrăca haine de sărbătoare, și își va aștepta oaspeții la cea de-a noua ediție a Festivalului Roman Apulum.

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Mai multe articole de același fel