Denis Mănăstire, un devean plecat de mai mulți ani în Marea Britanie, dar care e veșnic cu sufletul în orașul în care s-a născut, a copilărit și a crescut, face un apel pe pagina sa de Facebook către toți devenii. El îi îndeamnă pe locuitorii orașului de la poalele Cetății să iasă vineri seara, la ora opt, pe geam sau în curțile caselor și, timp de zece minute, să aplaude cadrele medicale carantinate în spital. “Suntem în UK, dar cu gândul și sufletul la voi. Vom aplauda și noi, de aici, împreună cu voi”, a spus, pentru Știrile Transilvaniei, Denis Mănăstire.

„În Spitalul din Deva se află în carantină din 29 martie, bolnavi, medici, asistenți, infirmiere, brancardieri, operatori… Pe angajații de la UPU îi vedeți în pozele de mai jos, le-am împrumutat de pe Facebook. Ar fi frumos sa le acordăm 10 minute din timpul nostru și vineri seara la ora 8 să ieșim toți în geam, la poartă, in curte și să-i aplaudam. Gestul nostru le va întări cu siguranță moralul”, scrie Denis Mănăstire pe pagina sa de Facebook.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.