10.000 de măști de protecție au ajuns, astăzi, la sediul Instituţiei Prefectului-Judeţul Hunedoara, unde a avut loc o întalnire între reprezentanţii firmei „ADACONI” SRL din Haţeg şi prefectul judeţului, Vasilică Potecă.

Managerul societăţii comerciale din Haţeg, Mircea Neiconi, a decis să doneze 10.000 de măşti instituţiilor publice şi principalelor spitale din judeţul Hunedoara. „În urma discuţiilor privind situaţia actuală, măştile vor ajunge în cel mai scurt timp atât la jandarmi şi poliţişti aflaţi în teren cât şi la Direcţia de Sănătate Publică şi la spitalele din Petroşani, Brad, Vulcan, Haţeg, Orăştie. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva a primit de la ministerul Sănătăţii un prim lot de materiale de protecţie (filtre pentru izolete, combinezoane şi dezinfectanţi) urmând ca un nou transport de măşti să ajungă la Deva în cursul zilei de mâine”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Hunedoara.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.