Un consilier local din Negrești-Oaș este cercetat penal după ce a încălcat măsura izolării la domiciliu ca să meargă la ședința de consiliu local.

Polițiștii din Negrești-Oaș s-au autosesizat și au deschis dosar penal consilierului local care, în data de 27 martie, a plecat din izolarea la domiciliu ca să participle la sedința de consiliu local.

”Vă facem cunoscut faptul că, la data de 02.04.2020, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești-Oaș, a fost înregistrat dosarul penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prev. si ped. de art. 352 alin. 2 C.pen., ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de cercetare penală. Astfel, în data de 01.04.2020, organele de poliție din cadrul Poliției Orașului Negrești-Oaș s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că numitul … nu a respectat măsura de izolare la domiciliu impusă cu scopul de a preveni și combate răspândirea virusului SARS-CoV-2, părăsind locuința fără aprobare, participând în calitate de consilier local în data de 27.03.2020 la o ședință a Consiliului Local Negrești-Oaș”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă judecătoria Negrești-Oaș.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.