21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIE2600 de scări de bloc din Oradea vor fi dezinfectate. Criză de...

2600 de scări de bloc din Oradea vor fi dezinfectate. Criză de dozatoare pentru intrările în blocuri

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Oradea va asigura, începând cu data de 6 aprilie, dezinfecția celor aproximativ 2.600 de scări de bloc din Oradea.

Procedura de dezinfecție va dura aproximativ 14 zile, prima etapă, dintr-un număr de trei etape preconizate, celelalte două etape de dezinfecție urmând să se realizeze în funcție de necesități.

Costul pentru dezinfecția unei scări de bloc cu 4 etaje va fi de aproximativ 42 de lei, cu TVA inclus. Pentru montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor de locuințe, Primăria Oradea a solicitat firmelor autorizate necesarul de aparate, dar până în prezent, din lipsă de stocuri, nu poate să asigure acest necesar.

Articole recente

Vineri, ora 16:00, Vernisajul expoziției „De la artefactul istoric la reenactmentul istoric”, la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia

Vineri, cu începere de la ora 16.00, Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, va fi gazda vernisajului expoziției „De la artefactul istoric la reenactmentul istoric”.

Lansări de carte, lupte între daci și romani și ateliere meșteșugărești la ediția a IX-a a Festivalului Roman Apulum

Timp de trei zile, intre 12 si 15 august, cetatea Alba Carolina va îmbrăca haine de sărbătoare, și își va aștepta oaspeții la cea de-a noua ediție a Festivalului Roman Apulum.

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Mai multe articole de același fel

Tezaur unic în Europa, descoperit de arheologi în Bihor

Tezaurul va fi prezentat în totalitate după ce se vor efectua determinări cronologice cu ajutorul metodei C14, analize ADN şi cercetări antropologice.

Prima premieră a noii stagiuni a teatrului ”Szigligeti” din Oradea, un omagiu adus scriitorului Tamási Áron la 125 de ani de la naştere

Teatrul ''Szigligeti'' din Oradea, prin cele trei trupe ale sale, Trupa Szigligeti, Ansamblul Nagyvárad şi Trupa Lilliput, pregăteşte o stagiune 2022 - 2023 cu producţii noi, marcând totodată şi aniversările legate de naşterea poetului Petőfi Sándor (200 de ani) şi a scriitorului ardelean Tamási Áron (125 de ani)