fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăAGRICULTURA & AGRIBUSINESSA fost lansată platforma Magazinprodusdecluj.ro. Produse tradiționale românești, livrate la domiciliu

A fost lansată platforma Magazinprodusdecluj.ro. Produse tradiționale românești, livrate la domiciliu

Publicat în

spot_img
spot_img

Consiliul Judetean Cluj a lansat o platformă online care pune la dispoziția clujenilor cele mai bune produse tradiționale românești.

Magazinprodusdecluj.ro cuprinde produsele a 16 antreprenori clujeni, care oferă uleiuri presate la rece, brânzeturi din lapte de oaie, preparate din carne, sucuri, dulcețuri și siropuri naturale, prăjituri de casă, vinuri, miere de albine, legume și fructe de sezon, produse de igienă personală.

Ambalarea se va face în două spații autorizate prevăzute cu temperatura controlată, din cadrul Agrotransilvania, de către angajații asociației.

Produsele pot fi vizionate și comandate pe www.magazinprodusdecluj.ro, disponbil din 2 aprilie.

Cei interesați pot comanda direct în magazinul online sau la telefon 0741.985823, în zilele de luni – joi, între orele 10.00-16.00.

Înainte de onorarea comenzii, clienții vor fi contactați prin poșta electronică sau telefon.

Livrarea se va face în municipiul Cluj-Napoca și în comunele Apahida, Baciu, Florești, în zilele de vineri și sâmbătă, între orele 12.00-19.00, iar plata se va face online cu cardul.

Orice modificare a ofertei sau a zilelor de livrare va fi anuntață pe site.

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel

A noua ediție a Concertului caritabil de colinde românești are loc pe scena Auditorium Maxium UBB

Artiști reprezentativi ai scenei muzicale clujene se întâlnesc pentru a noua oară pe scena Auditorium Maxium UBB pentru a-i colinda pe clujeni în prag de Crăciun. Organizat în scop caritabil de un grup de companii clujene și susținut de Primăria Municipiului Cluj-Napoca, tradiționalul Concert de colinde românești va avea loc joi, 21 decembrie, ora 19:00.