Ambulanța pentru Monumente, un ONG implicat în proiecte de salvare a monumentelor istorice, se implică în eforturile de combatere a infectării cu COVID-19.

Reprezentanții asociației au hotărât să nu lase ambulanțele pentru monumente să stea parcate și au venit în sprijinul organizației Crucea Roșie – Filiala Sibiu, ajutând cu transportul alimentelor de care este nevoie în spitale.

„Primele două transporturi le-am efectuat astăzi (joi – n. red.), de la Alba Iulia către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, cu bunăvoința coordonatorilor noștri de proiect care s-au transformat în șoferi voluntari. Le suntem alături tuturor filialelor Crucea Roșie Română, oriunde este nevoie de sprijinul nostru pentru transport în următoarele două săptămâni, oriunde în țară”, a anunțat asociația.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.