Asociația “Uniți pentru Satu Mare” a strâns din donații 350.000 de lei, bani din care s-au cumpărat materiale de protecție și aparatură medicală pentru spitalele din județ

Reprezentanții asociației spun că prioritatea este asigurarea protecției medicilor din spitale. Membrii asociației au donat peste 200.000 de lei, iar prin generozitatea unor sătmăreni s-au mai strâns 150.000 de lei. Separat de aceste donații, unii membri ai asociației au făcut și fac în continuare donații în bani și materiale, de sute de mii de euro, unor spitale din municipiul și județul Satu Mare.

„Am transmis comenzi pentru materiale de protecție a medicilor și aparatură medicală în valoare de aproximativ 250.000 de lei. Este vorba de 5.000 de măști de protecție de tip FPS 2, un aparat de ventilație mecanică, 150 de dispensere, 16 aparate de emisie-recepție, necesare pentru comunicare în interiorul spitalelor. O parte din aceste materiale au fost distribuite la unitățile spitalicești, iar în zilele următoare este așteptată sosirea materialelor deja comandate. În continuare, încercăm aprovizionarea unităților spitalicești cu necesarul de maximă urgență, în primul rând cu chiturile de testare rapidă, în așa fel încât să sprijinim eficient lupta medicilor pentru însănătoșirea bolnavilor”, a anunțat Asociația “Uniți pentru Satu Mare”.

​Datele necesare pentru donații sunt:

ASOCIAȚIA UNIȚI PENTRU SATU MARE

Sediul: str. Tudor Vladimirescu nr. 2 ap. 9 Satu Mare.

Cont bancar: RO06UGBI0000342012203RON

Garanti BANK Satu Mare.

CUI: 39764070

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.