Motocicliștii clujeni au pornit campania „MotoVoluntar”, prin care se ocupă de distribuirea medicamentelor și a pachetelor mici celor aflați în izolare sau carantină, fără posibilitate de deplasare din motive întemeiate.

Peste 100 de motocicliști clujeni participă benevol la această acțiune.

Distribuirea se face în condiții de siguranță, după proceduri extrem de stricte, pentru protecția voluntarului și a persoanelor aflate în izolare / carantină. „Dacă cunoașteți cazuri de nevoi, va rugăm să ne scrieți sau să le redirecționați spre numărul unic de primire a solicitărilor: 0364406517 – pus la dispoziție de DIGI România și vă ajutăm din Cluj! Numărul acesta merită să fie cunoscut. Se fac foarte mari eforturi susținute pentru funcționarea optimă a acestei acțiuni! Serviciul este absolut gratuit, nu pretindem donații, comisioane sau atenții !”, a anunțat Timotei Câmpean, coordonatorul acțiunii SuntMotoVoluntar, Cluj, pe pagina de Facebook a comunității Motociclism Cluj Bikers.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.