Rezultatul unei foarte bune colaborări între reprezentanții Spitalului Municipal Carei, ai Primăriei și ai unor agenți economici privați a făcut ca în doar o săptămână platforma de aprovizionare cu oxigen a instalațiilor din cadrul spitalului să fie finalizată, se arată într-un comuniact al Instituției Prefectului Satu Mare.

Spitalul din Carei este dotat cu un sistem de aprovizionare cu oxigen, însă nu ar fi fost suficient pentru situaţia actuală, când ne pregătim pentru tratarea bolnavilor cu coronavirus. Din acest motiv, a fost necesară montarea acestei noi platforme de aprovizionare cu oxigen a instalațiilor din cadrul spitalului”, spune la rândul său, primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs.

Dotarea spitalului din Carei s-a făcut cu sprijinul financiar al firmei Alconor Company, al omului de afaceri Varga Norbert, care a suportat lucrările de montare ale rezevorului de oxigen, precum și al omului de afaceri Tarr Csongor, care a ajutat la turnarea fundației, punând la dispoziţie și utilajele firmei sale.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.