fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEAutoritățile locale din Hunedoara au interzis vânzarea mieilor în piețele din oraș

Autoritățile locale din Hunedoara au interzis vânzarea mieilor în piețele din oraș

Publicat în

spot_img
spot_img

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Hunedoara a interzis comercializarea mieilor în acest an în Piețele Obor și Dunărea.

Pentru siguranța cetățenilor, autoritățile locale au stabilit ca, pentru evitarea aglomerațiilor, să nu mai existe centre de sacrificare a mieilor în piețe. Locuitorii Hunedoarei au varianta să cumpere miei direct de la fermele crescătorilor de oi.

„Cred că toată lumea înțelege de ce. Suntem obligați să luăm astfel de decizii, decizii dure, pentru binele comunității noastre”, a declarat primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu.

La nivel naţional, direcțiile sanitar-veterinare au început să dea autorizaţii fermierilor pentru a putea vinde miei direct de la fermă.

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel

Primăria Miercurea-Ciuc și-a digitalizat arhiva de documente; aproape un milion de pagini pot fi consultate electronic

Hotărârile Consiliului Local, dispoziții ale primarului, autorizații de construire, certificate de urbanism, documente de finanțe publice și contabile, documente de proiectele derulate  și de investițiile realizate din 2013 până în 2022 sunt doare câteva dintre tipurile de documente digitalizate

Mențiune pentru o elevă de la Liceul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva la cea de-a XIV-a ediție a festivalului-concurs interjudețean „Cântec, joc și...

Concursul, care își propune promovarea și conservarea folclorului românesc și răspândirea lui în rândul tinerilor elevi din învăţământul preuniversitar  s-a desfășurat pe trei secțiuni: Solişti vocali și soliști instrumentişti, Ansambluri de dansuri populare și Ansambluri de dansuri populare.