Echipamentele de protecție produse de grupul românesc Taparo au început să fie distribuite spitalelor din România.

Primele echipamente au fost livrate la Suceava și apoi la spitalele din Târgu Lăpuș, Baia Mare, Bistrița, Târgu Mureș, Cluj, Șimleu Silvaniei, Zalău, Dolj, Drobeta Turnu Severin, Reșița, Timișoara, Arad, Satu Mare, Oradea, Vrancea și Botoșani.

Pentru zilele următoare compania a confirmat livrarea de măști și combinezoane de protecție către unități medicale din Satu Mare, Oradea, Bistrița, Mureș, Cluj, Vrancea și județul Timiș.

Echipamentele de protecție produse de Taparo vor fi distribuite în primul rând spitalelor și unităților medicale, farmaciilor și instituțiilor și apoi retailerilor.

„Suntem onorați să fim de folos țării noastre, în cel mai greu moment prin care trece în istoria recentă. Iar faptul că am început producția de echipamente de protecție, măști și combinezoane, atât de necesare astăzi României și românilor, este o provocare majoră pe care ne-o asumăm. Suntem complet dedicați acestui proiect. Facem tot ceea ce depinde de noi pentru punerea în funcțiunea a următoarelor linii de fabricație, pentru a crește capacitatea și a ne asigura că fluxul de producție se desfășoară în condiții optime”, a declarat administratorul Grupului Taparo, Ioan Filip.

(FOTO CREDIT: Taparo / Facebook.com)

Citește și

Unul dintre mari producători de mobilier din România va face și măști de protecție. Compania estimează o producție de 10 milioane de bucăți pe lună, din aprilie

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.