21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăCORONAVIRUSRomânia sare în ajutorul Italiei. O echipă de medici și asistenți pleacă...

România sare în ajutorul Italiei. O echipă de medici și asistenți pleacă spre Milano

Publicat în

spot_img
spot_img

România va ajuta Italia cu personal medical care, în țara cea mai afectată de pandemia COVID-19, nu mai face față numărului mare de îmbolnăvări. În spitalele italiene medicii și asistentele au ajuns să moară, răpuși de coronavirus, din cauza extenuării. Președintele Klaus Iohannis a anunțat, astăzi, că România va trimite în Italia ajutor. “Am avut o discuție legată de felul în care România își arată solidaritatea față de alții și pot să vă spun că am decis, împreună (cu Guvernul – n.r.), ca România să trimită o echipă de medici și asistenți medicali în Italia. Vor merge în zona Milano. Vor pleca cel târziu mâine o echipă formată din 11 medici și șase asistenți medicali”

SURSA FOTO: pixabay.com

Articole recente

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Tabără de voluntariat pentru salvarea a două case tradiționale din Sălaj

"Case Călătoare" este un proiect al cărui scop este salvarea şi punerea în valoare a patrimoniului vernacular de pe teritoriul judeţului Sălaj.

Muzeul Catedralei Ortodoxe Mitropolitane din Timișoara – tezaur de istorie și artă sacră

Obiectele expuse în Muzeul Catedralei Mitropolitane sunt o moștenire de credință lăsată din generație în generație pe care avem datoria să o păstrăm și să o transmitem mai departe peste veacuri celor care se vor închina în fața sfintelor altare.

Mai multe articole de același fel