Junior Chamber International (JCI) Cluj, o organizație care cuprinde tineri antreprenori şi profesionişti locali, a lansat campania „Oferă o masă unui medic!”.

Tinerii identifică spitalele unde este cea mai mare nevoie de furnizarea mesei pentru cadrele medicale, au parteneriate cu restaurantele care pregătesc masa și se asigură că mâncarea este de calitate și livrată în condiții sigure. Cei care fac posibilă această acțiune sunt donatorii. Din banii primiți din donații organizația reușește să livreze zilnic 40 de porții de mâncare pentru personalul medical.

„Implicarea ta face diferența! Această perioadă este dificilă pentru toți, iar medicii sunt primii care au nevoie de susținerea noastră. Hrana este o nevoie zilnică și ne dorim ca, alături de voi, să luăm această grijă din sarcina echipelor medicale implicate în tratarea COVID19. În plus, parteneriatele pe care le încheiem cu restaurantele clujene vor susține economia locală în această perioadă”, este mesajul JCI Cluj.

În cele câteva zile de la lansarea campaniei, voluntarii au reușit să ofere o masă caldă cadrelor medicale de Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” și de la Serviciul de Ambulanță Cluj.

La campanie s-au alăturat restaurantul Inizio, care asigură un meniu variat – de la supe de legume, la paste carbonara ori legume grill și mușchiuleț de porc, și Takeaway.com, care se ocupă de livrarea porților de mâncare pentru personalul medical.

Cum puteți dona

– prin Revolut sau BT Pay la ‪0742532621

– prin transfer bancar în contul asociației JCI Active Citizens Cluj RO04BTRLRONCRT0254378205, Banca Transilvania

 Specificați la detalii donației:  #masapentrumedici

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.