Direcția pentru Agricultură Județeană Hunedoara pune la dispoziția producătorilor și procesatorilor din județ o platformă online în care aceștia își pot comercializa produsele – www.piatahunedoreana.ro.

Măsura vine în contextul în care vânzările producătorilor locali în pieţele agro-alimentare din județ s-au diminuat considerabil ca urmare a măsurilor de prevenire a răspândirii virusului Covid-19.

Producătorii agricoli și procesatorii au posibilitatea să se autentifice personal pe www.piatahunedoreana.ro, prin crearea unui cont de utilizator, după care completează anunțul cu datele de contact şi cantitățile oferite spre vânzare.

Persoanele interesate pot apela pentru sprijin și informații la Direcția pentru Agricultură Hunedoara: telefon – 0254217453, 0254218555; fax 0254212259; Facebook – https://www.facebook.com/Directia.pentru.Agricultura.Judeteana.Hunedoara; e-mail: dadrhd@yahoo.com și hd@madr.ro.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.