fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăAGRICULTURA & AGRIBUSINESSPrimăria Deva pune la dispoziția cetățenilor lista producătorilor locali care livrează legume,...

Primăria Deva pune la dispoziția cetățenilor lista producătorilor locali care livrează legume, fructe, brânzeturi şi alte produse tradiţionale

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Deva a publicat pe site-ul oficial o listă cu aproape 40 de producători locali care pot asigura devenilor legume şi fructe proaspete, brânzeturi şi alte produse tradiţionale româneşti.

Lista a fost întocmită cu sprijinul Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Hunedoara și poate fi accesată AICI. Cetățenii pot găsi datele de contact ale producătorilor locali, preţurile produselor şi termenele de livrare la domiciliu.

„Pentru cei care trăiesc din agricultură, munca nu se poate opri. În condiţiile pandemiei de COVID-19, micii producători care au o afacere de familie sunt vulnerabili şi trebuie să fie sprijiniţi. Vă recomand, dragi deveni, să apelaţi cu încredere la producătorii locali din zona noastră”, a declarat primarul Devei, Florin Oancea.

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel